beeldmerk-alblas-van-meurs

Belastingadvies

Alblas van Meurs belastingadvies & administraties heeft drie belastingadviseurs in dienst. Gerard Alblas, Roel van Meurs en Robin van Eck hebben de opleiding tot Register Belastingadviseur succesvol afgerond en met hun jarenlange ervaring en expertise kunnen zij u adviseren over alle fiscale problematiek waar u mee te maken heeft.

Lees meer

Financieel advies

Alblas van Meurs belastingadvies & administraties kan met u meedenken en u adviseren op financieel gebied. Is het verstandig om een bepaalde investering te doen?  Wilt u meerdere filialen hebben?  Tevens kunnen wij u adviseren of u een arbeidsongeschiktheidsverzekering moet afsluiten. Moet u nu al iets aan uw pensioen doen of kan dat nog wachten? Wel of niet uw bedrijfskrediet of uw privé hypotheek aflossen? Wanneer kunt u het beste stoppen met uw bedrijf?

Lees meer

Administraties

De administratie is een zeer belangrijke informatiebron binnen uw bedrijf. Niet alleen kunt u hier veel informatie uithalen voor het voeren van een adequate bedrijfsvoering, maar ook kunt u beslissingen nemen of u wel of niet moet investeren en of dit financieel verantwoordelijk is.

Lees meer

Management rapportages

Op basis van de door ons of door uw gevoerde boekhouding kunnen wij u elke maand of elke kwartaal belangrijke informatie verschaffen en inzicht geven in uw cijfers. Indien gewenst kunnen wij deze resultaten met u bespreken en u advies geven voor de toekomst.

Lees meer

Salarisadministraties

Als u personeel in uw onderneming in dienst heeft, is een gedegen loonadministratie een absolute noodzaak, of u slechts 1 of juist 50 werknemers in dienst heeft. Alblas van Meurs belastingadvies & administraties kan u de volledige salarisadministratie uit handen nemen. Wij verzorgen, volledig digitaal, de maandelijkse salarisstroken en de aangifte loonheffingen voor uw onderneming. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring en volgen jaarlijks cursussen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van salaris en loonheffingen.

Lees meer

Jaarrekeningen

Nadat de boekhouding geheel gemaakt is moet er jaarlijks een jaarrekening worden opgemaakt. Deze jaarrekening bestaat uit de balans en de winst- en verliesrekening.

Lees meer

Fiscale aangiften

Met de kennis die we bij Alblas van Meurs belastingadvies & administraties in huis hebben, kunnen alle belastingaangiften fiscaal optimaal worden ingevuld.

Lees meer

adres Turfschipper 92
2292 JB Wateringen
tel 0174 226 221
adres Aletta Jacobslaan 8
1187 PZ Amstelveen
tel 0174 226 221
bank NL33 INGB 0671 2313 75
kvk 52263983
btw NL8503.68.030.B01